There was an error in this gadget

Wednesday, 8 February 2012

8 feb 2012:with love

sudah lama x upload lak pic sendiri....ni we all snap kat area penang.......saja jejalan ngan famly..tapi xsempt la amek bnyk2 coz semua nya meragam ..sedihla...tpi yg penting semua happy jer......enjoy it





Sunday, 5 February 2012

lunch timee

salam tenghari....untuk lunch hari efa masak ayam masak cili api,sayur tauge dan ikan gelama masam...goreng . buh cili api .pperhh terangkat tu...dan cukupla untuk kami anak branakk....dan ni la sajian MASTERCHEF IFA.....SAKSIKAN....

Selamat menjamu selera.........nyam nyam!!!!!

Saturday, 4 February 2012

women in hijab

dian pelangi.....cantek  so sweet like hana tajima...she;s pretty..love her tudung...inspired alot to me













post :HANA TAJIMA

pemilik MAYSAA...memang cantek dan kecantikkan nya tidak dapat di perkatakan lagi.....her style ...what ever she wear..tetap cantek dan sweet ..n u 're really inspired me







with MARIA ELENA

ADRIANI....







menarik kan kek rainbow ni....suka tengok l...geram!!rasa nak makan .nyam !!nyam!!kalau la iefa boleh wat kek cam ni.....confirm leh juall.berangan daaa.......













4 feb 2012
















today nk cerita pasal cupcake plak.....bila nak ada masa nak belajar cup cake nikan....(nak nangis )buku dah beli tapi haram x wat pun....